DATE / TIME 02/24/2016 17:30

Datum och Tid
Datum: 24 februari 2016
Tid: 17:30 - 20:00

Plats
Happy M Kitchen

Typ av evenemang


Matlagningsklass: Go to Sea

Vill du komma i balans och äta mer hälsosam mat? Kom och lär dig laga Natural Clean Food á la Happy M Kitchen i vårt fina demonstrationskök!

Vi på Happy M Kitchen använder bara de bästa råvarorna – och med bästa menar vi sådana ingredienser i maten som är bra för dig och din hälsa även i ett långt perspektiv. Vi har bl a sorterat bort raffinerat socker och mjöl, samt mejeriprodukter. Vi lagar mat på ett vis som skall få ditt hjärta att ticka tacksamt och immunförsvaret att bocka djupt. Vi använder ekologiskt så långt det är möjligt och vi tillagar allt med kärlek och omtanke.

♥ Good food – Good health – Good life!

Våra växtbaserade, mjölkfria och glutenfria matlagningsklasser kommer att ha olika teman – denna gång fokuserar vi på fisk, skaldjur och alger eftersom Göteborg har ”Go to Sea”-tema denna vecka.

”Go to Sea”

Lär dig mer om hur du tillagar fisk och skaldjur på ett hälsosamt vis!

Under några intensiva timmar lär du dig laga fem olika Natural Clean Food recept som hjälper dig att komma i balans och få dig att må bra.  Hos oss får du en unik kunskap om hur du lagar en balanserad måltid som innehåller de näringsämnen du behöver. Du är välkommen att ställa frågor och ta upp funderingar kring maten vi lagar. Vi kommer även att gå igenom olika knep för att underlätta vardagens matlagning.

Det här ingår i klassen

Vi samlas i restaurangen kl 17.30 börjar kvällen med lite matprat där vi beskriver filosofin bakom Happy M Kitchen. Runt kl 18.00 börjar matlagningsklassen som sträcker sig till ca kl 20.00.

Vi kommer att gå igenom fem olika Natural Clean Food recept och deltagarna får ta med sig recepten hem. Vid vår matlagningsbar demonstrerar vi hur man lagar de olika maträtterna, beskriver ingredienserna och berättar om vad maten gör med oss. Du följer med i processen och får smaka på allt som tillagas.

Filtrerat vatten – med eller utan bubblor, samt te ingår i matlagningsklassen. Vill ni smaka av våra ekologiska viner eller naturviner, ekologisk öl eller våra fantastiska ekologiska kallpressade handgjorda juicer så finns det att köpa under klassen.

Ni som önskar stanna kvar efter klassen och äta i restaurangen får 20% på á la cartemenyn!

Minst 8 personer per klass.

Pris: 395 kr per person.

Ps. Om du av någon anledning inte kan genomföra betalningen via PayPal, så kontaktar du oss via email eller telefon så ordnar vi en plats till dig om det finns platser kvar!

Boka evenemanget

Bokningen är stängd för detta evenemang.

LEAVE A REPLY