DATE / TIME 12/01/2016 00:00

Datum och Tid
Datum: 1 december 2016 - 31 december 2016
Tid: Heldagsevenemang

Plats
Happy M Kitchen

Typ av evenemang


Starta 2017 med mer energi!

Vi erbjuder en tre veckors komplett detox med balanserad, ren mat för dig som vill ha en kick-start till ett hälsosammare och mer energirikt liv. 
Varför är det bra att detoxa?

Många av oss äter sådant som vi egentligen inte mår så bra av, till exempel färdiga produkter med tillsatser och mat som kan innehålla rester av bekämpningsmedel eller andra gifter. Sådant som belastar kroppen i stället för att ge den energi och näring. Vi stressar ofta för mycket och utsätter oss för luftföroreningar. Det blir mycket för kroppen att ta hand om. Våra olika organ, som lever, njurar, tarmar och hud, gör sitt bästa för att bli av med giftiga ämnen och hålla kroppen i form. Men det kan vara ett tufft jobb och de uppskattar lite hjälp. Om du känner dig trött, stel och kanske tung i kroppen kan en detox hjälpa till att ge dig ny energi och vitalitet. Vårt detoxprogram innehåller näringstät, balanserad, växtbaserad mat med magert protein. Så mycket som möjligt är ekologiskt. Efter en detox upplever många att de känner sig lättare, piggare och mindre stressade.

Detta innehåller Happy Healthy Restart

Detoxprogrammet med i stort sett allt du behöver för tre veckor:

aftonbladet_mats

Kocken Mats Nordström var supernöjd efter 3v. med vår Happy Healthy Restart!

  • 42 balanserade, näringstäta måltider
  • 15 kallpressade, ekologiska gröna juicer
  • 21 energisnacks
  • Introduktion och vägledning
Investering: 7 500 kr

Du hämtar måltiderna och juicerna på Happy M Kitchen en halvtrappa ned. På överenskommen dag får du träffa Happy M Kitchens ägare och matexpert Marie Butler som introducerar och ger vägledning till programmet. Om du vill kan du äta luncherna på Happy M Kitchens måndag-fredag. Du är också välkommen att äta middag hos oss på kvällen mot en extra kostnad. Om du vill köpa till fler kallpressade juicer än de som ingår, så vägleder vi gärna. Läs mer om juicecleance och våra kallpressade juicer här!

Idag är en bra dag!

NYTT: Nu kan du starta din för 3 veckors Happy Healthy Restart när helst det passar dig!

Ange önskat startdatum (välj en mån, ons el. fredag) vid betalningen så kontaktar vi dig med förslag på dag för genomgång.

♥ Vid funderingar om vad som helst som rör Happy Healthy Restart mejlar du oss på info@happymkitchen.se eller ring 031 – 13 13 70.
Mer information om Happy Healthy Restart hittar du här.

Beställ och betala här

Vi behöver din mejladress och ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Du fyller i dessa uppgifter i PayPal-fälten nedan, samt till vilken startdag du vill ha i kommentarsfältet. Uppge också om du har någon form av matallergi i samband med beställningen.

”Tre veckors detoxdiet är över! Ingen alkohol, inget socker, kött, gluten, inga laktosprodukter mm. Resultat: viktnedgång 8 kg! Känner mig mycket piggare i kroppen, lederna och huvudet! Tack Marie Butler och team Happy M Kitchen för god mat, mycket kunskap och lärdom i att äta rätt!”   sagt av krögare Mats Nordström efter sin detoxkur

Ps. Om du av någon anledning inte kan genomföra betalningen via PayPal så kontaktar du oss via email eller telefon så ordnar vi en plats till dig ändå!

Boka evenemanget

Bokningen är stängd för detta evenemang.

LEAVE A REPLY