DATE / TIME 10/01/2015 00:00

Datum och Tid
Datum: 1 oktober 2015 - 31 oktober 2015
Tid: Heldagsevenemang

Plats
Happy M Kitchen

Typ av evenemang


Boosta din höst och få mer energi!

Vi erbjuder en tre veckors komplett detox med balanserad, ren mat för dig som vill ha en kick-start till ett hälsosammare och mer energirikt liv. 
Varför detoxa?

Många av oss äter sådant som vi egentligen inte mår så bra av, till exempel färdiga produkter med tillsatser och mat som kan innehålla rester av bekämpningsmedel eller andra gifter. Sådant som belastar kroppen i stället för att ge den energi och näring. Vi stressar ofta för mycket och utsätter oss för luftföroreningar. Det blir mycket för kroppen att ta hand om. Våra olika organ, som lever, njurar, tarmar och hud, gör sitt bästa för att bli av med giftiga ämnen och hålla kroppen i form. Men det kan vara ett tufft jobb och de uppskattar lite hjälp. Om du känner dig trött, stel och kanske tung i kroppen kan en detox hjälpa till att ge dig ny energi och vitalitet. Vårt detoxprogram innehåller näringstät, balanserad, växtbaserad mat med magert protein. Så mycket som möjligt är ekologiskt. Efter en detox upplever många att de känner sig lättare, piggare och mindre stressade.

Detta innehåller Happy Healthy Restart
Detoxprogram med i stort sett allt du behöver för tre veckor:

  • 42 balanserade, näringstäta måltider
  • 15 kallpressade, ekologiska gröna juicer
  • 21 energisnacks
  • Introduktion och vägledning
Investering: 7 500 kr

Du hämtar måltiderna och juicerna i vår Good to Go-avdelning. Vid första tillfället får du träffa Happy M Kitchens ägare och matexpert Marie Butler som introducerar och ger vägledning. Om du vill kan du äta luncherna i Happy M Kitchens restaurang måndag-fredag. Du är också välkommen att äta middag hos oss på kvällen mot en extra kostnad.
Om du vill köpa till fler kallpressade juicer så vägleder vi gärna.

Läs mer om juice cleance och våra kallpressade juicer här!

Informationsträff

Vi har informationsträff 6 och 20 oktober kl 17.00 i vår demonstrationsbar i restaurangen inför Happy Healthy Restart i oktober/november! Varmt välkomna!

Startdag för 3 veckors Happy Healthy Restart är varje tisdag. Så i oktober månad har vi fem starter: 6, 13, 20 eller 27 oktober.

Om du inte har möjlighet att närvara på informationsträffen kan du mejla oss info@happymkitchen.se eller ring 031-131370.

Beställ och betala här

Vi behöver din mejladress och ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Du fyller i dessa uppgifter i kommentarfältet nedan, samt till vilken informationsträff du vill komma på. Se datum för informationsträffen ovan! Uppge också om du har någon form av matallergi i samband med beställningen.

”Tre veckors detoxdiet är över! Ingen alkohol, inget socker, kött, gluten, inga laktosprodukter mm. Resultat: viktnedgång 8 kg! Känner mig mycket piggare i kroppen, lederna och huvudet! Tack Marie Butler och team Happy M Kitchen för god mat, mycket kunskap och lärdom i att äta rätt!”   sagt av krögare Mats Nordström efter sin detoxkur

Ps. Om du av någon anledning inte kan genomföra betalningen via PayPal så kontaktar du oss via email eller telefon så ordnar vi en plats till dig ändå!

Boka evenemanget

Bokningen är stängd för detta evenemang.

LEAVE A REPLY