DATE / TIME 08/17/2015 00:00

Datum och Tid
Datum: 17 augusti 2015 - 6 september 2015
Tid: Heldagsevenemang

Plats
Happy M Kitchen

Typ av evenemang


Boosta din höst och få mer energi!

Kickstarta med vår 3 veckors Detox – gör det med en vän och få 10% rabatt båda två!

Vi erbjuder en tre veckors komplett detox med balanserad, ren mat för dig som vill ha en kick-start till ett hälsosammare och mer energirikt liv.

Varför detoxa?

Många av oss äter sådant som vi egentligen inte mår så bra av, till exempel färdiga produkter med tillsatser och mat som kan innehålla rester av bekämpningsmedel eller andra gifter. Sådant som belastar kroppen i stället för att ge den energi och näring. Vi stressar ofta för mycket och utsätter oss för luftföroreningar. Det blir mycket för kroppen att ta hand om. Våra olika organ, som lever, njurar, tarmar och hud, gör sitt bästa för att bli av med giftiga ämnen och hålla kroppen i form. Men det kan vara ett tufft jobb och de uppskattar lite hjälp. Om du känner dig trött, stel och kanske tung i kroppen kan en detox hjälpa till att ge dig ny energi och vitalitet. Vårt detoxprogram innehåller näringstät, balanserad, växtbaserad mat med magert protein. Så mycket som möjligt är ekologiskt. Efter en detox upplever många att de känner sig lättare, piggare och mindre stressade.

Detta innehåller Happy Healthy Restart
Detoxprogram med i stort sett allt du behöver för tre veckor:

  • 42 balanserade, näringstäta måltider
  • 15 kallpressade, ekologiska gröna juicer
  • 21 energisnacks
  • Introduktion och vägledning
Investering: 7 500 kr
Augustierbjudande: Boka tillsammans med en vän och ni får 10% rabatt!

Du hämtar måltiderna och juicerna i vår Good to Go-avdelning. Vid första tillfället får du träffa Happy M Kitchens ägare och matexpert Marie Butler som introducerar och ger vägledning. Om du vill kan du äta luncherna i Happy M Kitchens restaurang måndag-fredag. Du är också välkommen att äta middag hos oss på kvällen mot en extra kostnad.
Om du vill köpa till fler kallpressade juicer så vägleder vi gärna.

Läs mer om juice cleance och våra kallpressade juicer här!

Informationsträff

Torsdagen den 13 augusti kl 17.00 håller vi informationsträff inför Happy Healthy Restart! Varmt välkomna!
Om du inte har möjlighet att närvara på informationsträffen kan du mejla oss info@happymkitchen.se eller ring 031-131370.

Beställ och betala här

Vi behöver ha din mejladress och ett telefonnummer som vi kan nå dig på. Uppge också om du har någon form av matallergi i samband med beställningen. När vi fått din beställning får du ett mejl från oss där vi föreslår en första träff. Se datum för informationsträffen ovan!

”Tre veckors detoxdiet är över! Ingen alkohol, inget socker, kött, gluten, inga laktosprodukter mm. Resultat: viktnedgång 8 kg! Känner mig mycket piggare i kroppen, lederna och huvudet! Tack Marie Butler och team Happy M Kitchen för god mat, mycket kunskap och lärdom i att äta rätt!”   sagt av krögare Mats Nordström efter sin detoxkur

 

Boka evenemanget

Bokningen är stängd för detta evenemang.

LEAVE A REPLY