DATE / TIME 10/22/2016 10:00

Datum och Tid
Datum: 22 oktober 2016
Tid: 10:00 - 15:00

Plats
Happy M Kitchen

Typ av evenemang


Master Cooking Class – Detox every day

Detox Every Day – learn the art of gentle detox with satisfying, delicious meals that promote health, vitality, and happiness!     – See blog post for deeper insight!

Vill du äta riktigt bra mat, men vet inte hur man gör den? Lär dig laga Natural Clean Food á la Happy M Kitchen i vårt fina demonstrationskök! På våra Master Cooking Classes förmedlar vi kunskap om hur du lagar balanserade måltider med alla ämnen som kroppen behöver för att må bra! Vi avnjuter en härlig Happy Clean Food lunch tillsammans emellan de två matlagningssessionerna. Välkommen till en unik och Kunskapsberikad dag! 

♥ Good food – Good health – Good life!

Våra växtbaserade, mjölkfria och glutenfria Masterclasses kommer att ge dig fördjupad kunskap om Natural Clean Food som du mår bra av.

Vem är den här klassen för?

Den här kursen är för alla som vill äta mat och dryck i sin renaste form – ekologisk, oprocessad och utan tillsatser. Det är detta vi kallar för Natural Clean Food. Vi på Happy M Kitchen använder bara de bästa råvarorna – och med bästa menar vi sådana ingredienser i maten som är bra för dig och din hälsa även i ett långt perspektiv. Vi har bl a sorterat bort raffinerat socker och mjöl, samt mejeriprodukter. Vi lagar mat på ett vis som skall få ditt hjärta att ticka tacksamt och immunförsvaret att bocka djupt. Vi lär dig hur du kan laga god och nyttig mat som är fullproppad med vitaminer, mineraler, goda enzymer och antioxidanter. Maten inte bara smakar mer, utan hjälper din kropp att fungera så bra den bara kan.

Det här ingår i klassen

Vår härliga engelska kock Jack kommer att hålla i masterklassen denna gång och därför hålls kursen på engelska. Vi håller på mellan kl. 10 och 15 med ett avbrott för en gemensam färgglad och smakrik Happy Clean Food lunch kl. 12 -13.

Vi kommer att gå igenom flera rätter och deltagarna får ta med sig recepten hem. Vid vår matlagningsbar demonstrerar vi hur man lagar de olika maträtterna, talar om ingredienserna och berättar om vad maten gör med oss. Du följer med i processen och får smaka på allt som tillagas.

Filtrerat vatten – med eller utan bubblor, samt te ingår i matlagningsklassen. Ett glas bubbel eller kallpressad juice ingår i Lunchen!

Välkommen på en inspirerande och lärorik kurs!

Pris: 1.295 kr per person.

Ps. Bokningen är bekräftad först när betalningen är oss tillhanda. Om du av någon anledning inte kan genomföra betalningen via PayPal, så kontaktar du oss via email eller telefon så ordnar vi en plats till dig om det finns platser kvar!

LEAVE A REPLY