Happy Healthy Restart

– 3 veckors komplett detox med balanserad, ren mat för dig som vill ha en kick-start till ett hälsosammare och mer energirikt liv

Investera 3 veckor i dig själv och möt ”a New Happier Healthier You! Happy M Kitchen erbjuder ett unikt och komplett detoxprogram för dig som vill må bättre och kanske minska ett par kilo – på köpet kommer du att se bättre ut! Om du funderar på att lägga om dina matvanor är en detox, eller reningskur, en utmärkt kickstart. Det tar ungefär 3 veckor för att bryta en ingrodd vana och skapa en ny bra vana.

Varför göra en detox?

Många av oss äter sådant som vi egentligen inte mår så bra av, till exempel färdiga produkter med tillsatser och mat som kan innehålla rester av bekämpningsmedel eller andra gifter. Sådant som belastar kroppen i stället för att ge den energi och näring. Vi stressar ofta för mycket och utsätter oss för luftföroreningar. Det blir mycket för kroppen att ta hand om. Våra olika organ, som lever, njurar, tarmar och hud, gör sitt bästa för att bli av med giftiga ämnen och hålla kroppen i form. Men det kan vara ett tufft jobb och de uppskattar lite hjälp. Om du känner dig trött, stel och kanske tung i kroppen kan en detox hjälpa till att ge dig ny energi och vitalitet. Vårt detoxprogram innehåller näringstät, balanserad, växtbaserad mat med magert protein. Så mycket som möjligt är ekologiskt. Efter en detox upplever många att de känner sig lättare, piggare och mindre stressade.

Vad innehåller Happy Healthy Restart?

Detoxprogrammet med i stort sett allt du behöver för tre veckor:

♥ 42 balanserade, näringstäta måltider
♥ 15 kallpressade, ekologiska gröna juicer
♥ 21 misosoppor
♥ 21 energisnacks
♥ möte med Marie på telefon eller på Happy M Kitchen

Investering: 7 500 kr

Hur går det till?

Du hämtar måltiderna och juicerna på Happy M Kitchen en halvtrappa ned. På överenskommen dag får du träffa Happy M Kitchens ägare och matexpert Marie Butler som introducerar och ger vägledning till programmet. Om du vill kan du äta luncherna på Happy M Kitchen måndag-fredag. Du är också välkommen att äta middag hos oss på kvällen mot en extra kostnad. Om du vill köpa till fler kallpressade juicer än de som ingår, så vägleder vi gärna. Läs mer om våra kallpressade juicer här!

Exempel på hur en 21 dagars-dag kan se ut

När kan jag börja?

♥  Idag är en bra dag!

Du kan starta din för 3 veckors Happy Healthy Restart när helst det passar dig! Du köper en Happy Healthy Restart detox i vår shop här och anger då när du vill börja (en helgfri mån-, ons- eller fredag), vi kontaktar dig efter bokningen och bokar in en dag innan start för coaching med Marie. Det kan vara bra att kolla kalendern efter en mindre uppbokad vecka att börja på. Varför då? Jo, om du äter t ex kött och dricker kaffe med koffein så kommer du troligen att känna dig lite trött de två första dagarna när kroppen inte får sitt vanliga bränsle/kick. Vill man undvika den här lilla dippen så kan man så klart dra ned på kaffet, mejeriprodukterna och kött-intaget innan du startar. Om detta oroar dig kan vi tala om att när de toxiner och slaggprodukter just du har samlat på dig går ur kroppen, så infinner sig en helt annan energi som inte är baserad på intag av sådant som inte är bra för oss i det långa loppet. Vår förhoppning är att du själv skall känna en sådan tydlig skillnad efter avslutat program att du blir motiverad att fortsätta äta Natural Clean Food. Behöver du hjälp på den fronten så tipsar vi om våra matlagningsklasser – se vår event-kalender.

Hur beställer jag en Happy Healthy Restart?

Du går in på vårt Shop och hittar Happy Healthy Restart under detox. Vi behöver bl a din mejladress och ett telefonnummer som vi kan nå dig på innan starten. Uppge också om du har någon form av matallergi i samband med beställningen.

Vid funderingar om vad som helst som rör Happy Healthy Restart mejlar du oss på info@happymkitchen.se
eller ring 031 – 13 13 70.

Testamonials

”Tre veckors detoxdiet är över! Ingen alkohol, inget socker, kött, gluten, inga laktosprodukter mm. Resultat: viktnedgång 8 kg! Känner mig mycket piggare i kroppen, lederna och huvudet! Tack Marie Butler och team Happy M Kitchen för god mat, mycket kunskap och lärdom i att äta rätt!”
sagt av krögare Mats Nordström efter sin detoxkur

”Tack snälla Marie, personal och kockarna för att ni kickstartade mig till ett nytt hälsosammare liv. Att under 21 dagar få hämta all mat hos er och med allt ert stöd o hejarop har hjälpt mig att hålla kvar den hälsosamma vägen. Nu 10 veckor!
10 kg lättare, mer energi, rörligare och ett härligt lugn i kroppen!
Trodde inte på ”Beach 2016″ i början av mars, men nu är det ett faktum. :)”

Stor kram och tack till er alla!
Marie Gustafsson
Konsult

”Tack Marie & Happy M team!
Jag har just avslutat 3 veckors Happy Healthy Restart med Marie som personlig guide. Vilken otrolig lyx att få god mat serverad varje dag i 3 veckor. … Den som tror att detox är samma sak som att banta eller späka sig har fel! Inte den här detoxen. Vissa portioner orkade jag inte ens äta upp. Trots att allt smakade så gott! Att äta växtbaserat är ingen konst när kocken kan laga det! Så nu får jag boka in mig på en matlagningskurs och lära mig hur jag gör det här själv… För den här typen av mat känner jag tydligt att den är bra för mig och därför skall jag försöka fortsätta själv, men kanske lyxa till det med fisk till helgen.
Så ett varmt tack för stödet och den goda maten Marie och Happy M team!”

/Wicci S. Richemar

Kocken Mats Nordström var supernöjd efter 3v. med vår Happy Healthy Restart!