Ät bra, Må bra, Minska stressen och få Mötesenergi!

Hos oss på Happy M Kitchen kan du och dina medarbetare äta god mat som är bra för både kropp och själ, få matnyttig information om vad maten gör med oss. Omsätt kunskapen till praktik med vår hjälp och få friskare och kanske även gladare medarbetare omkring dig!

Våra företagserbjudanden

Lunch & Matprat

Marie delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter på sitt lättsamma och tillgängliga sätt. Tema för matpratet kan t ex vara ”Matens effekt på vår hälsa/välbefinnande”, ”Hur äter jag för att må mitt bästa”, ”Mat och trender” mm. Du får 5 tips om små förändringar av matvanor som kan ge stor effekt. Vi äter därefter en Happy Healthy lunchbuffé med Natural Clean Food som Happy M Kitchen står för.

Upplägg: Matprat ca 20 min, Happy Healthy lunchbuffé, kaffe och guilt-free kaka.
Antal deltagare: 10 till 40 pers.

Demo & Dine

Matlagningsdemonstration (Demo), och Middag (Dine)

Spendera en helkväll hos oss tillsammans med dina kollegor och få med er kunskap och inspiration om bra ren mat som ni får nytta av även i er vardag. Lämpligt för Team-building och Kick-off.

I vår matbar demonstreras 5 rätter som vi äter som förrätter tillsammans med Natur-Champagne eller Kallpressad juice. Middagen serveras vid dukat bord med varmrätt och dessert. Vi förklarar skillnaden mellan eko- och naturvin. 2 glas vin eller kombucha serveras till maten.

(Minst 10 pers)

Matprat & Healthy Happy Meal

Detta är en variant av Demo & Dine till vänster, men utan matlagningsdemonstrationen. Prata med personalen så att ni får det dryckespaket som passar er bäst.

Upplägg: Matprat ca 30 min med välkomstdryck, Happy Healthy 3 rätters meny

 (Minst 10 pers)

Eko- och Naturvinsprovningar

Ta med arbetskamraterna på vinprovning med Happy Healthy Buffé med den Natural Clean Food som Happy M Kitchen står för. Prova några av våra ekologiska viner och naturviner och hör vår kunniga personal berätta om dessa viner.

Kontakta oss för de olika vinpaketen och prisuppgifter.

Företags Juice cleanse – Få mer energi på jobbet!

Det mesta blir roligare och enklare om man har någon att dela upplevelsen med. Gör en Happy Healthy Restart tillsammans på jobbet och lägg grunden tillsammans för en hälsosammare livsstil. Happy M Kitchen har flera olika paket och kan skräddarsy vad som passar er bäst.

Kontakta oss för de olika paketen och prisuppgifter.

Happy Healthy Lunchbox

Beställ i förväg eller hämta revitaliserande luncher i vår Good to Go-avdelning en halvtrappa ned på Happy M Kitchen. Perfekt för lunchmötet där ni behöver ny energi. Innehåller en näringstät lunch, kallpressad juice och en energikaka/boll.

Happy Healthy Breakfast

Beställ i förväg eller hämta revitaliserande frukost i vår Good to Go-avdelning en halvtrappa ned på Happy M Kitchen. Perfekt för frukostsamlingen innan ni tar er an dagens utmaningar.  2 olika frukostar att välja på:

Chiafröpudding med granola, en liten fullkornswrap och en kallpressad juice.
Fullkornswrap och en smoothie

Mötesenergi!

Byta ut kanelbullarna och ostfrallorna mot något som ger, istället för tar, energi på jobbmötena! Välkommen till vår värld av ”guilt-free sweet treats” som är himmelska till fikat. Vi erbjuder mötes- och konferensfika. Välj bland våra kallpressade juicer och smoothies, wraps, energibollar, chokladbrownies och annat som både smaklökarna och hjärnan uppskattar.

Happy M Business Account

Förenkla hanteringen av företagsluncher, kundmöten eller lunchprenumeration. Ansök om företagskonto hos oss och få allt samlat på en faktura.

Kontakta oss för mer information 031 – 13 13 70 eller info@happymkitchen.se

LEAVE A REPLY