jack

Matlagningsklasser

Happy M Kitchen har inspirerande matlagningsklasser där du får veta hur du själv kan laga Natural Clean Food. Vid vår matlagningsbar demonstrerar vi hur man lagar olika maträtter, beskriver ingredienserna och berättar om vad maten gör med oss. Du följer med i processen och får smaka på allt som tillagas. Alla deltagare får recept på det som demonstreras.

Våra matlagningsklasser sker antingen på kvällstid eller som en del i en heldagsföreläsning. En lördag i månaden har vi  Master Cooking Classes (4 timmars kurs och 1 timmes gemensam lunch) för en fördjupning i Naturlig Ren Mat. En matlagningsklass eller Masterclass är en upplevelse du kan ge dig själv eller ge bort till någon i present. Inga förkunskaper krävs och du kan gå samma kurs flera gånger och få ny kunskap och recept.

Till Bokningskalendern
marie ute

Boka föreläsning!

Ta del av vårt enorma kunnande inom mat och hälsa! Vi erbjuder föreläsningar, sk MMM – Matprat, Mat & Mingel, både ”in-house” och på särskilda event och företagstillställningar. Vi anpassar nivån efter publiken. Kan kombineras med catering eller bara provsmakningsbuffé. Vi skräddarsyr efter önskemål.

mmm

Fest- och Möteslokal

Happy M Kitchen ska vara en mötesplats där människor äter gott, blir inspirerade och har roligt tillsammans. Den fina miljön passar bra för privata tillställningar med middag, till exempel bröllop, födelsedagar eller andra festliga tillfällen.

Nu kan du hyra vår vackra restauranglokal, en trappa upp via pampig entré i hörnet på Vasagatan 24 i centrala Göteborg, när vi inte har andra arrangemang där. Här finns det plats för 120-140 gäster (70 personer ”classroom style”). Vi arrangerar konferenser, bröllop, födelsedagar, examensfester, demo & dine, releasepartyn och andra företagsevent – med eller utan mat.

Hos Happy M Kitchen arrangerar vi event/tillställningar som är hållbara både för människa och miljö. Vi erbjuder frukost, lunch, middag, fika, snacks och våra egna kallpressade, ekologiska juicer som varsamt görs för hand, eller prova våra noggrant utvalda eko- och naturviner, öl och andra drycker. Vi har bl a kompletta hel- eller halvdagspaket för konferenser som håller konferensdeltagarna pigga under hela dagen!

På Happy M Kitchen lagar vi Natural Clean Food som är ekologisk så långt det är möjligt och arbetar för en hållbar framtid, samt gör medvetna val i allt vi gör. M:et i Happy M Kitchen står för just Mat ♥ Människa ♥ Miljö. Därför är vi det självklara valet för de Medvetna.

Vi erbjuder en lyxig men avslappnad atmosfär med mycket god naturlig mat och trevlig service. Kom gärna med egna idéer och önskemål, eller välj av våra förslag. Vi hjälper er att finna rätt form och upplägg för er unika fest.

Kontakta oss på tel. 031 – 13 13 70

för information och bokning.

event

Företagsevent

Vi erbjuder matlagningsevents ”demo and dine” för företag och organisationer. Middag i kombination med matlagningsskola bidrar till gemenskap och ger inspiration.

Kontakta oss på tel. 031 -13 13 70 så ger vi förslag på upplägg utifrån era önskemål.

Förutom att laga mat tillsammans, kan ni detoxa ihop, beställa t ex mötes- och lunchkorgar, ta en vinprovarkväll med kollegorna, eller ät gott hos oss och få lite matnyttig information om bra mat och kanske lite inspiration till att äta och må lite bättre!

Läs mer om våra företagserbjudanden på företagssidan.

LEAVE A REPLY