DATE / TIME 09/09/2015 17:30

Datum och Tid
Datum: 9 september 2015
Tid: 17:30 - 20:00

Plats
Happy M Kitchen

Typ av evenemang


Smart mat för den late kocken – FULLBOKAD!

Vill du äta mer hälsosam mat? Men det blir det samma gamla vanliga i alla fall? Kom och lär dig laga Natural Clean Food á la Happy M Kitchen i vårt fina demonstrationskök!

Vi på Happy M Kitchen använder bara de bästa råvarorna – och med bästa menar vi sådana ingredienser i maten som är bra för dig och din hälsa även i ett långt perspektiv. Vi har bl a sorterat bort raffinerat socker och mjöl, samt mejeriprodukter. Vi lagar mat på ett vis som skall få ditt hjärta att ticka tacksamt och immunförsvaret att bocka djupt. Vi använder ekologiskt så långt det är möjligt och vi tillagar allt med kärlek och omtanke.

♥ Eat as life matters!

Våra växtbaserade, mjölkfria och glutenfria matlagningsklasser kommer att ha olika teman – denna gång fokuserar vi på ”Smart mat för den late kocken”…

”Smart mat för den late kocken”

Många av oss vill gärna äta hälsoframjande mat men tycker att det är svårt att hitta bra recept och att hinna med matlagningen. Känner du igen dig i detta så är det här matlagningsklassen för dig! Du lär dig att laga enkel, god och näringsrik mat som räcker hela veckan lång.

Under några intensiva timmar lär du dig laga fem olika Natural Clean Food recept som passar lika bra till veckans middagar som i lunchlådan. Du kommer att lära dig smarta knep och genvägar i köket, vad som är bra att laga i förväg och fylla frysen med och hur du kan kombinera ihop olika, såser, röror och tillbehör för en uppsjö av kompletta måltider. Du kommer även att få mer kunskap om växtbaserade livsmedel och tekniker för att tillaga dem.

Det här ingår i klassen

Vi samlas i restaurangen kl 17.30 börjar kvällen med lite matprat där vi beskriver filosofin bakom Happy M Kitchen. Runt kl 18.00 börjar matlagningsklassen som sträcker sig till ca kl 20.00.

Vi kommer att gå igenom fem olika Natural Clean Food recept och deltagarna får ta med sig recepten hem. Vid vår matlagningsbar demonstrerar vi hur man lagar de olika maträtterna, beskriver ingredienserna och berättar om vad maten gör med oss. Du följer med i processen och får smaka på allt som tillagas.

Filtrerat vatten – med eller utan bubblor, samt te ingår i matlagningsklassen. Vill ni smaka av våra ekologiska viner eller naturviner, ekologisk öl eller våra fantastiska ekologiska kallpressade handgjorda juicer så finns det att köpa under klassen.

Ni som önskar stanna kvar efter klassen och äta i restaurangen får 20% på á la cartemenyn!

FULLBOKAD!

Pris: 325 kr per person.

 

LEAVE A REPLY