Våra kallpressade, ekologiska juicer är små färska kraftpaket som vi varsamt gör för hand i vår avancerade juicepress. Juicerna är opastöriserade, innehåller levande enzymer och tillför högkvalitativ näring. Med hjälp av juicerna kan du stärka ditt immunförsvar, göra din kropp mer basisk och ge dig själv en energiboost. Välj bland fem olika juicer och fyra cleanse-paket för en, tre eller fem dagar. Enstaka juicer kan du köpa i vår restaurang eller Café/Deli-avdelning. Vill du köpa juicecleanse-paket beställer du här i vår juiceshop! Vid frågor/funderingar ringer du oss på 031 – 13 13 70 eller kommer in och pratar med vår kunniga personal!

Kallpressade, ekologiska juicer

– våra små färska kraftpaket:

HAPPY GREEN
Ett grönt energiknippe med fänkål, mynta, spenat, gurka och äpple.
Mycket grönt med vitaminer och antioxidanter som kan hjälpa din kropp att bli av med toxiner samtidigt som matsmältningen kan balanseras. Fänkål anses frigöra endorfiner, så kallade må bra-hormoner, och mynta kan bidra till att minska stressymptom.
Pris: 68 kr/330 ml

HAPPY SUPER GREEN 
En grön immunförstärkare med grönkål (eller andra gröna blad beroende på säsong), selleri, broccoli, gurka, persilja, ingefära och citron.
Ett koncentrat av supergrönsaker som anses ha anti-inflammatoriska egenskaper. De kan också hjälpa till att balansera matsmältningen och öka syresättningen i blodet. Grönkål innehåller bland annat kalcium, som är viktigt för skelettet, och fettsyran omega 3, som kan bidra till att minska inflammation.
Pris: 68 kr/330 ml

HAPPY CARROT 
En orange energihöjare med morot, äpple, citron och gurkmeja.
Morotens betakaroten innehåller vitamin A, som anses vara bra för immunsystemet, synen och som kan förhindra att cellerna åldras i förtid. Gurkmeja är känt för sina antiinflammatoriska egenskaper, äpplen är rika på antioxidanter och citronens vitamin C stödjer immunförsvaret.
Pris: 68 kr/330 ml

HAPPY BEET
En röd hälsobooster med rödbeta, spenat, morot, äpple, citron, och ingefära.
En kraftfull juice som kan ge dig en riktig boost både på insidan och utsidan.
Rödbetans mineraler och fytokemikalier kan bland annat hjälpa kroppen att bli mer motståndskraftig mot infektioner. Rödbetor anses också kunna öka cellernas syreupptagning och bidra till att lindra störningar i blod, lever och immunsystem.
Pris: 68 kr/330 ml

Happy M Kitchens färska kallpressade juicer

HAPPY CITRUS 
En ljusgul vitalitetshöjare med äpple, citron, filtrerat vatten, ingefära och cayennepeppar.
Innehåller antioxidanter, vitaminer och vattenlösliga fibrer som bland annat anses vara bra för hjärtat. Ingefära uppmärksammas ofta för sina anti-bakteriella egenskaper. Cayennepeppar kan bidra till att balansera ämnesomsättningen och stödja kroppens naturliga förmåga att göra sig av med gifter.
Pris: 68 kr/330 ml

Happy M Juice cleanse

Våra cleanse-paket med kallpressade ekologiska juicer ger dig energi, vitaliserar och förenklar din vardag när du vill ge dig själv en nystart. En juice-cleanse hjälper ditt matsmältningssystem att vila och bidrar till att rensa ut skadliga ämnen och slaggprodukter ur kroppen. Samtidigt tillförs högkvalitativ näring som kan stärka ditt immunsystem och din vitalitet. Välj bland våra fyra juice cleanse-paket.

Investering

Cleansepaketen med sex kallpressade ekologiska juicer per dag kostar 380 kr/dag. Varje juice innehåller 400 ml. I Combined Clarity kombineras juicerna med en lätt måltid, 4 juicer och en lunchbox kostar 360kr/dag. Morning Magic är mer en boost än cleanse och innehåller sammanlagt fem juicer/vecka kostar 330 kr.

Bra att veta

Vi brinner för mat och dryck i sin renaste form – ekologisk, ej processad och helt utan tillsatser. Istället är den fullproppad med vitaminer, klorofyll, mineraler, enzymer och antioxidanter i varenda klunk och tugga. Det gör att den har en garanterat kort hållbarhet och görs därför på beställning.

Beställ senast fredag klockan 13.00 för uthämtning hos Happy M Kitchen på måndag. Obs! Eventuella allergier anger du i Ordernoteringar-fältet i Kassan så vi vet i förväg!

Din beställning hämtar du hos oss på Happy M Kitchen, Vasagatan 24 i Göteborg, en halvtrappa ned i vår Deli/Caféavdelning.

Har du frågor så ringer du oss på 031 – 13 13 70 eller kommer in och pratar med vår kunniga personal!

Våra cleanse-paket:

 

Happy M Cleanse: FRESH RESTART
En juice-cleanse för dig som vill ha en nystart genom att hjälpa kroppen storstäda, ge matsmältningssystemet en paus och fylla på med ny energi och vitalitet. Denna cleanse består av sex juicer per dag i en, tre eller fem dagar.

Innehåll per dag:
• Happy Super Greens
• Happy Carrot x2
• Happy Beet
• Happy Citrus
• Happy Green

Pris: 380 kr/dag. Välj en, tre eller fem dagar.

Happy M Cleanse: ABSOLUTE ENERGY
Detta är vår mest intensiva juice-cleanse som ger mesta möjliga resultat på kortast tid. Du ger din kropp möjligheter att återhämta sig, komma i balans och få ny energi genom den mest högkvalitativa näringen vi kan erbjuda i flytande form. Denna juice-cleanse består av sex juicer per dag i en, tre eller fem dagar.

Innehåll per dag:
• 3 Happy Super Greens
• Happy Carrot
• Happy Beet
• Happy Green

Pris: 380 kr/dag. Välj en, tre eller fem dagar.

Happy M Boost: MORNING MAGIC
En femdagars-boost som ger dig en kickstart på morgonen och kompletterar ditt dagliga matintag. Fem juicer ingår och du dricker en juice varje morgon i fem dagar. Välj bland våra juicer Happy Green, Happy Super Greens och Happy Beet.

Pris: 330 kr för sammanlagt fem juicer per vecka.

Happy M Cleanse: COMBINED CLARITY
Nästan bara juice i kombination med en lätt måltid under dagen. Denna cleanse består av fyra juicer och en färdig måltid på rena, naturliga råvaror per dag. Du får en fräsch omstart genom att du ger din kropp mycket flytande näring samtidigt som du får äta vår rena, naturliga mat.

Innehåll per dag:
• Happy Super Greens
• Happy Carrot
• Happy Beet
• Happy Green
• Lätt, balanserad måltid

Pris: 360 kr/dag. Välj tre eller fem dagar.

Blir jag Happy av en juice-cleanse?!

Ja, chansen är stor att du faktiskt blir lite gladare av att göra en detox med våra juice-paket!

VAD ÄR EN JUICE CLEANSE?detox-juice-cleanse
En juice cleanse hjälper ditt matsmältningssystem att vila och bidrar till att rensa ut skadliga ämnen och slaggprodukter ur kroppen. Vanliga måltider ersätts med läckra, ekologiska, kallpressade grönsaks- och fruktjuicer. Våra juice-paket är noggrant sammansatta för att tillföra högkvalitativ näring som kan stärka ditt immunsystem och din vitalitet.

Vi har 4 olika paket – det finns ett paket för alla, även för dig som inte vill köra ”hard core” utan få i dig lite fast föda också. Prata gärna med oss innan du väljer paket!

Under en juice cleanse undviker du i de flesta fall fast föda och utesluter självfallet drycker såsom läsk, kaffe, alkohol samt nikotin.

VARFÖR ÄR DET BRA MED EN CLEANSE?
– Rensar ut skadliga ämnen och slaggprodukter ur kroppen
– Ökar din vitalitet
– Stärker dig mentalt och ger fokus
– Tappa ett kilo eller två..

Många av oss äter sådant som vi egentligen inte mår så bra av, till exempel färdiga produkter med tillsatser och mat som kan innehåller rester av bekämpningsmedel eller andra gifter. Sådant som belastar kroppen i stället för att ge den energi och näring. Vi stressar ofta för mycket och utsätter oss för luftföroreningar. Det blir mycket för kroppen att ta hand om. Våra olika organ, som lever, njurar, tarmar och hud, gör sitt bästa för att bli av med giftiga ämnen och hålla kroppen i form. Men det kan vara ett tufft jobb och de uppskattar lite hjälp. Om du känner dig trött, stel och kanske tung i kroppen kan en detox hjälpa till att ge dig ny energi och vitalitet. Vårt detoxprogram innehåller näringstät, balanserad, växtbaserad mat med magert protein. Så mycket som möjligt är ekologiskt. Efter en detox upplever många att de känner sig lättare, piggare och mindre stressade.

FÖRBEREDELSER INFÖR EN JUICE CLEANSEglass-water-on-moss_medel
Förberedelserna är viktiga för att få bästa möjliga effekt! Börja äta ren och hälsosam mat ett par dagar innan din juice-cleanse.  Undvik socker, alkohol, nikotin, kött, kyckling, bröd, vit pasta & ris, samt alla mejeriprodukter. Njut istället av säsongens grönsaker, fräscha sallader, fisk etc.

Drick mycket vatten dagarna före din juice cleanse för att förbereda kroppen.

UNDER TIDEN DU GÖR EN JUICE CLEANSE
– Ta det lugnt och känn in vad din kropp orkar med.
– Drick ca 2 l vatten per dag utöver dina juicer.
– Drick gärna ett glas ljummet vatten med 1-2 tsk pressad citron på morgonen innan du börjar din juice cleanse för att sänka syrahalten i kroppen.
– Köra lite mjukare på gymmet än du brukar eller promenera istället för att hjälpa ditt cirkulationssystem.
– Lägg dig i ett varmt bad eller sätt dig i bastun om du har möjlighet.
– Om du upplever någon form av obehag av cleansen så avgör du själv om det är bäst att avbryta den. Om du känner hunger kan du ta några bitar morot eller gurka och tugga väl.

EFTER DIN JUICE CLEANSE 
Börja med små måltider, som till exempel en grönsakssallad, ångade grönsaker, soppa, smoothies, quinoa och liknande.
Addera mer svårsmält mat såsom kött, kyckling och mejeriprodukter lite i taget 2 dagar efter din cleanse.

HAPPY M KITCHEN JUICE CLEANSE 
Våra juicepaket ger dig energi, vitaliserar och förenklar din vardag när du vill ge dig själv en nystart. När du känner dig bättre på insidan, du ser bättre på utsidan! Fin lyster i  huden, klara ögon, svåråtkomliga extrakilon försvinner, samt en nyfunnen känsla av optimism och livsglädje, är alla vanliga resultat av en juice detox.

LEAVE A REPLY