DATE / TIME 10/14/2015 17:30

Datum och Tid
Datum: 14 oktober 2015
Tid: 17:30 - 20:00

Plats
Happy M Kitchen

Typ av evenemang


Matlagningsklass: Happy smarta sötsaker

Vill du äta mer hälsosam mat? Men det blir det samma gamla vanliga i alla fall? Kom och lär dig laga Natural Clean Food á la Happy M Kitchen i vårt fina demonstrationskök!

Vi på Happy M Kitchen använder bara de bästa råvarorna – och med bästa menar vi sådana ingredienser i maten som är bra för dig och din hälsa även i ett långt perspektiv. Vi har bl a sorterat bort raffinerat socker och mjöl, samt mejeriprodukter. Vi lagar mat på ett vis som skall få ditt hjärta att ticka tacksamt och immunförsvaret att bocka djupt. Vi använder ekologiskt så långt det är möjligt och vi tillagar allt med kärlek och omtanke.

♥ Good food – Good health – Good life!

Våra växtbaserade, mjölkfria och glutenfria matlagningsklasser kommer att ha olika teman – denna gång fokuserar vi på guilt-free treats i temat ”Happy smarta sötsaker”.

”Happy smarta sötsaker”

Låt smaklökarna kittlas samtidigt som blodsockret hålls i schack. Lär dig att trolla fram alldeles himmelska sötsaker som kroppen mår suveränt av!

Under några intensiva timmar lär du dig laga fem olika Natural Clean Food desserter gjorda på naturliga sötningsmedel, nyttiga fetter, hälsosamma mjölsorter och färska frukter. Bakandet varvas med näringsfakta där vi går igenom olika hälsofrämjande ingredienser och spännande tillagningsmetoder.

 

Det här ingår i klassen

Vi samlas i restaurangen kl 17.30 börjar kvällen med lite matprat där vi beskriver filosofin bakom Happy M Kitchen. Runt kl 18.00 börjar matlagningsklassen som sträcker sig till ca kl 20.00.

Vi kommer att gå igenom fem olika Natural Clean Food recept och deltagarna får ta med sig recepten hem. Vid vår matlagningsbar demonstrerar vi hur man lagar de olika maträtterna, beskriver ingredienserna och berättar om vad maten gör med oss. Du följer med i processen och får smaka på allt som tillagas.

Filtrerat vatten – med eller utan bubblor, samt te ingår i matlagningsklassen. Vill ni smaka av våra ekologiska viner eller naturviner, ekologisk öl eller våra fantastiska ekologiska kallpressade handgjorda juicer så finns det att köpa under klassen.

Ni som önskar stanna kvar efter klassen och äta i restaurangen får 20% på á la cartemenyn!

Minst 8 personer per klass.

Pris: 325 kr per person.

 

Boka evenemanget

Bokningen är stängd för detta evenemang.

LEAVE A REPLY