DATE / TIME 11/13/2019 17:30

Datum och Tid
Datum: 13 november 2019
Tid: 17:30 - 20:30

Plats
Happy M Kitchen

Typ av evenemang


Förgyll november 2019 med en eller flera kurser hur du kan bjuda in mer energi, balans och livskraft i livet!
Raw food by Erica i samarbete med Happy M Kitchen, Göteborg.

Under fyra onsdagar i November öppnar Raw food by Erica upp för fyra olika Workshops, samt lunchföreläsningar på Happy M Kitchen.

Fermenterat

– lär dig att göra kimchi, kombucha och andra fermenterade drycker. Fyll ditt liv med bakterier och mer liv!

Häng med och lär dig mer om mat och dryck som innehåller nyttiga bakterier. Erica Palmcrantz Aziz har en djupgående intensiv kurs inom fermenterad mat och dryck. Under en denna workshop med Erica får du kunskap och inspiration till att själv börja fermentera, brygga och syra mat och dryck i ditt eget hem, så som kimchi och kombucha. Under tillfället bjuder vi även på smakprover från det fermenterade köket – mat med goda bakterier är grunden till ett gott liv!

Lär dig mer om:
♥ Kombucha
♥ Kimchi
♥ Ginger Beer
♥ Kefir
♥ Och du hur gör dina egen nötyoghurt och ostar!

Kostnad för kvällsworkshop:

1 klass = 995 kr
2 klasser = 895 kr
3 klasser = 795 kr
4 klasser = 695 kr

Anmäl dig till alla fyra workshops och få super inspiration till ett superpris!

Anmälan sker direkt till Rawfood by Erica: info@rawfoodbyerica.se

Plats: Happy M Kitchen, Vasagatan

Datum för sista anmälan är tre dagar innan respektive workshop.

Om Erica Palmcrantz Aziz

I drygt 14 år har Erica varit pionjär för raw food i Sverige och delat med sig av sin kunskap; på föreläsningar, workshops, utbildningar och i 10 böcker som är publicerade internationellt. Hon har en bred och djup kunskap men slutar aldrig vara nyfiken på hur man kan må som allra bäst. Under åren har hon levt med raw food, medicinal svampar, örter, superfoods, fermenterat och nu ger hon dig de bästa tipsen på hur du kan bjuda in mer av dessa kraftfulla elixir i din vardag!

LEAVE A REPLY